Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

 

Σας καλωσορίζουμε στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ" και στο Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης του Χαρακτήρα (Ε.Ι.Ν.Α.).

Το τελικό πρόγραμμα για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016 - 2017 είναι έτοιμο! Mπορείτε να το δείτε και να το κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Και αυτή τη χρονιά θα υποδεχτούμε αγαπημένους φίλους, συνεργάτες, καθηγητές, να πλαισιώσουν το πρόγραμμα σπουδών αλλά και τα σεμινάρια και τις ομιλίες του Κέντρου "Βίλχελμ Ράιχ" και του Ε.Ι.Ν.Α.

  • Ο νέος κύκλος εκπαίδευσης επιπέδου Master's που ξεκίνησε πέρσυ με τον Alberto Torre, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με την 3η συνάντηση τον Σεπτέμβριο και την τελευταία (4η) συνάντηση τον Φεβρουάριο του 2017.
  • Ο Bjorn Odegaard θα μας επισκευθεί ξανά και θα οδηγήσει δύο εντατικά Βιωματικά Σεμινάρια - Μαραθώνιους Νευροφυτοθεραπείας τον Δεκέμβριο.
  • Η Μαρία Πασχαλίδου και η Μαριλένα Κόμη θα οδηγήσουν, μετά από απαίτηση πολλών συνεργατών μας, για μια ακόμα φορά το σεμινάριο "Εκπαίδευση Ειδικών Ψυχικής Υγείας & Μαιών στην προετοιμασία εγκύων για φυσικό τοκετό". Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε 4 συναντήσεις τον Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Ήδη η πρώτη συνάντηση ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή.
  • Οι συνάδελφοί μας από το Bulgarian Institute of Body Psychotherapy θα βρίσκονται κοντά μας τον Μάϊο να οδηγήσουν δύο εντατικά Βιωματικά Σεμινάρια - Μαραθώνιους με θέμα: "Οι πέντε κινήσεις:Κινησιολογικά μοτίβα και Χαρακτήρας"
  • Τέλος, και αυτή η χρονιά θα κλείσει με τη 3η συνάντηση του νέου κύκλου Εκπαίδευσης για την απόκτηση του τίτλου του Επόπτη που ξεκίνησε το 2015 με τον Genovino Ferri.

Ο Θεσμός της "Ομιλίας μια Τετάρτη κάθε μήνα" συνεχίζεται για άλλη μια χρονιά όπου θα παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες και ενημερωτικές ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια, ανταλλαγές απόψεων και εποικοδομητικές συναντήσεις ανοιχτές στο κοινό.Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επικοινωνία και συνάντηση.

 


Σημείωση: σε περίπτωση που δεν μπορείτε να διαβάσετε τα συνημμένα αρχεία, πατήστε εδώ 


(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: