Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EAPTI (European Accredited Psychotherapy Training Institute)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EAPTI (European Accredited Psychotherapy Training Institute)


19-04-2018

Αγαπητοί εκπαιδευόμενοι, αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας αναγγέλλουμε πως από τις 24 Φεβρουαρίου του 2018 το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «Βίλχελμ Ράιχ» και το Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης του Χαρακτήρα (E.I.N.A.) είναι πιστοποιημένος οργανισμός εκπαίδευσης από την European Association for Psychotherapy (EAP ) ως ΕΑΡΤΙ (European Accredited Psychotherapy Training Institute).

Αυτό σημαίνει πως οι απόφοιτοι του Τμήματος ψυχοθεραπευτών αποκτούν άμεσα το ECP (European Certificate for Psychotherapy), το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ψυχοθεραπείας με το οποίο μπορούν να εργαστούν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες .

Η πιστοποίηση της Σχολής μας από τον ανώτατο ευρωπαϊκό σύνδεσμο για την ψυχοθεραπεία είναι μία αναγνώριση του υψηλού επιπέδου του εκπαιδευτικού μας προγράμματος και αποτελεί την υψηλότερη δυνατή της EAP.

Η διαδικασία της αξιολόγησης διήρκησε από τον Μάιο έως το Νοέμβριο του 2017 και περιελάμβανε εκτός άλλων την υποβολή του προγράμματος μας στην αρμόδια επιτροπή της EAP, επιτόπιες επισκέψεις από διεθνείς αξιολογητές και συνεντεύξεις με τους εκπαιδευόμενους, τους καθηγητές και τη διεύθυνση.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους συμμετείχαν στη διαδικασία αυτή, καθηγητές, εκπαιδευόμενους, καθώς και τη γραμματεία του Ε.Ι.Ν.Α. για τη συνεχή υποστήριξή της.

Επισημαίνουμε ότι η απόκτηση του ECP μπορεί να γίνει από όσους έχουν αποφοιτήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 και μετά. Προηγείται υποβολή αίτησης και ακολουθεί η Direct Award Procedure of ECP.

Η Γραμματεία της σχολής είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

« Επιστροφή(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: