Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση για τον τίτλο του Επόπτη

Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση για τον τίτλο του Επόπτη


30-06-2016

3ος Κύκλος
Εκπαίδευσης Ψυχοθεραπευτών Επιπέδου Master’s
για την
απόκτηση του Τίτλου του Επόπτη

με τον
Genovino Ferri
Ψυχίατρο-Ψυχοθεραπευτή-Trainer

30 Ιουνίου με 3 Ιουλίου 2016
2η συνάντηση
Η εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις τεραήμερες συναντήσεις (36 διδακτικές ώρες η κάθε μία), μία κάθε χρόνο

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε απόφοιτους και τελειόφοιτους του Ε.Ι.Ν.Α.

  • Όσοι ψυχοθεραπευτές στο τέλος του 4ου τετραήμερου, θα έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον επτά (7) χρόνια εργασίας (συνθήκη που αναφέρεται και στις προϋποθέσεις της European Association for Body Psychotherapy E.A.B.P.), θα αποκτήσουν πιστοποιητικό Επόπτη στη Ραϊχική Ψυχοθεραπεία.
  • Οι πιο νέοι θεραπευτές θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην Ανάλυση του Χαρακτήρα και την Νευροφυτοθεραπεία-τις οποίες ο Gino Ferri έχει εμπλουτίσει βάσει του δικού του μοντέλου- και να συζητήσουν εκτενώς τα περιστατικά τους από την άποψη της διάγνωσης και της στρατηγικής παρέμβασης (Χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης)Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του E.I.N.A.Ο Genovino Ferri  σπούδασε Ιατρική και Χειρουργική στο Πανεπιστήμιο της Chieti (Ιταλία) με ειδίκευση στην Ψυχιατρική.

Εκπαιδεύτηκε στη Νευροφυτοθεραπεία και Ανάλυση του Χαρακτήρα στη S.E.O.R. με τον Federico Navarro. Aπό το 1994 είναι αναγνωρισμένος ψυχοθεραπευτής από το Ιταλικό κράτος.

Πήρε μέρος σε 96 ημερίδες και επιστημονικές συναντήσεις στην Ιταλία και όλο τον κόσμο.
Δημοσίευσε πάνω από 50 άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό, π.χ. Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία κλπ.

Συγγραφέας του βιβλίου «Ψυχοπαθολογία και Χαρακτήρας».

Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της S.I.A.R. (Ιταλική Εταιρεία Ραϊχικής Ανάλυσης) η οποία είναι αναγνωρισμένη από το Ιταλικό Κράτος.

Τα τελευταία χρόνια είχε μία πολύ έντονη κλινική, διδακτική και επιστημονική δραστηριότητα σε όλες τις πόλεις της Ιταλίας και στο εξωτερικό.
« Επιστροφή(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: