Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / Ομιλία του Francois Lewin για τη Βιοδυναμική Θεραπεία

Ομιλία του Francois Lewin για τη Βιοδυναμική Θεραπεία


16-12-2015

Tην Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, στις 20:00 σας περιμένουμε στην ομιλία του Francois Lewin, Ψυχολόγου-Ψυχοθεραπευτή-Trainer, Διευθυντή της Βιοδυναμικής Σχολής του Παρισίου, του Μονπελιέ και της Λυόν στη Γαλλία.

Θέμα: «Βιοδυναμική Ψυχοθεραπεία: Μια θεραπεία που δίνει "λόγο" στο Σώμα»

Η ομιλία είναι ανοιχτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο. Θα ακολουθήσει όπως πάντα το καθιερωμένο "drink"

Τις επόμενες μέρες 17  με 20 Δεκεμρίου ο Francois θα οδηγήσει εντατικές Βιωματικές Ομάδες (Μαραθωνίους) για Ψυχοθεραπευτές και Συμβούλους.Ο Francois Lewin, παράλληλα με τις σπουδές του στις θετικές επιστήμες και με το πτυχίο του στα μαθηματικά ενδιαφέρθηκε για την ανάπτυξη της ζωής σε όλες της τις μορφές,  για την διδασκαλία,  για τις παραδοσιακές ιατρικές και για την μελέτη τρόπων και δομών της σκέψης.

 Ήδη,  από το 1976 αρχίζει να εξερευνά το σύμπαν των ψυχοσωματικών θεραπειών και της προσωπικής ανάπτυξης.  Τον συναρπάζουν οι μέθοδοι που επιτρέπουν την αναδόμηση της ζωτικής δύναμης και την ανάπτυξη της συνείδησης.

Διευθύνει και οργανώνει τη σχολή του (Ecole Biodynamique) με ανοιχτό και ερευνητικό πνεύμα για μια εκπαίδευση που συνδυάζει την θεωρητική αυστηρότητα και το διαισθητικό βάθος.

Στην διδασκαλία και τις διαλέξεις του,  ξέρει να εξηγεί με απλά και συγκεκριμένα λόγια την πολύπλοκη πραγματικότητα,  συνενώνοντας το παράδοξο με τα διαφορετικά επίπεδα της ύπαρξης σε μια ενιαία οπτική.

Διδάσκει ψυχοθεραπεία στη Γαλλία,  Ιταλία,  Βραζιλία,  και Αργεντινή.  Είναι συνιδρυτής των Κέντρων Βιοδυναμικής Ψυχολογίας στο Μονπελιέ (1982),  στο Παρίσι (1995) και στη Λυόν (1993).

« Επιστροφή(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: