Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / Μαραθώνιοι Νευροφυτοθεραπείας

Μαραθώνιοι Νευροφυτοθεραπείας


15-12-2016


Ο συνεργάτης μας Bjørn Skar Ødegaard, , ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής ταξιδεύει από τη μακρυνή Νορβηγία για να μας παρουσιάσει δύο διήμερα
Εντατικών Βιωματικών Ομάδων (Μαραθωνίων) στη Νευροφυτοθεραπεία.


Την Πέμπτη & Παρασκευή 15-16 Δεκεμβρίου 2016 και το Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου 2016
στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία για κρατήσεις.


Ο Bjørn Skar Ødegaard είναι κλινικός ψυχολόγος και σωματικός ψυχοθεραπευτής. Ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατρίβή  στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Oslo το 1972. Εκπαιδεύτηκε στην Νορβηγία και την Ιταλία από τους I.Allwood, B.Blumenthal, Kathrine  E. Brown και Malcolm Brown.  Εκπαιδεύτηκε επίσης για 3 έτη από τους Han Sarolea and Tjaerd Joonsma και Al Peso, έναν από τους πιο γνωστούς αμερικανούς ραϊχικούς ψυχοθεραπευτές διεθνώς. Ανήκει στην τρίτη γενιά των θεραπευτών της Νορβηγικής Σχολής που δημιουργήθηκε το 1933 από τον Ράιχ κατά την παραμονή του στη Νορβηγία. Κυριότερος μαθητής του Ράιχ υπήρξε ο Ola Raknes, που εκπαίδευσε μεταξύ άλλων τον Bjørn Blumenthal, δάσκαλο και συνεργάτη του Bjørn και επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του Ε.Ι.Ν.Α. Έχει επίσης μαθητεύσει στο πλευρό των Stanley Keleman, Albert Pesso και David Boadella. Υπήρξε για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. της European Association for Body-Psychotherapy αλλά και του Νορβηγικού Συλλόγου Ψυχολόγων. Έχει εργαστεί για πάνω από 6 χρόνια σε ψυχιατρικές κλινικές παιδιών και ενηλίκων. Μαζί με τον Bjørn Blumenthal και την καλιτέχνιδα Arne Bendik Sjur έχουν ιδρύσει το " Male association of -88”. Από το 1988 συμμετέχει στη Διεύθυνση του «Ψυχοσωματικού Ινστιτούτου» μαζί με άλλους 9 ιατρούς και ψυχολόγους. Τον χαρακτηρίζει η βαθιά γνώση της Νευροφυτοθεραπείας και της θεραπευτικής διαδικασίας, η αμεσότητα και η ζεστασιά.  Ασχολείται με την αναπαλαίωση παλαιών μοτοσυκλετών, είναι παππούς 5 εγγονιών και, όπως λέει ο ίδιος, «παραμένει πεισματάρης και κατά περιόδους δύσκολος».


« Επιστροφή(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: