Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / Ομιλία του Κωνσταντίνου Μπακιρτζή

Ομιλία του Κωνσταντίνου Μπακιρτζή


20-01-2016

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά στο νέο μας χώρο επί της οδού Αθηνάς 12 στο Μοναστηράκι με την ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Μπακιρτζή, Κλινικού Κοινωνικού Ψυχολόγου-Ψυχοπαιδαγωγού, Εμψυχωτή ομάδων, Αναπληρωτή καθηγητή της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

με τίτλο: "Βιωματική Μάθηση και Ψυχοθεραπεία"

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!


Ο Κωνσταντίνος Μπακιρτζής σπούδασε Φυσική στην Φυσικομαθηματική Σχολή του ΑΠΘ. Στη συνέχεια εξέλιξε τη γνώση του με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι (Certificat d’ Automatismes en Electronique, Paris VI). Στη Γαλλία διεύρυνε τον γνωσιακό του κύκλο με σπουδές στην παιδαγωγική (Sciences de l’ Education, Université Paris VIII) και στην Κλινική Ψυχολογία (1982-1985 Psychologie clinique Univ. Paris VII).

Eκπαιδεύτηκε ως εμψυχωτής στο Ινστιτούτο Agora Παρισίων και στη Βιοενεργητική Αναλυση στο Κέντρο Βιοενεργειακής Ανάλυσης Παρισίων.

Από το 1987 έως το 2008 δίδασκε στο τμήμα προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης της παιδαγωγικής σχολής του ΑΠΘ, με γνωστικό αντικείμενο “H Δυναμική των Ομάδων στην Εκπαίδευση”. Συνταξιοδοτήθηκε στη βαθμίδα του Αναπληρωτή καθηγητή και έκτοτε διδάσκει σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο ΑΠΘ.

Τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται στην εμψύχωση ομάδων, στην ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, στην εκπαίδευση εμψυχωτών και ψυχοθεραπευτών και στην εκπαίδευση και επιμόρφωση εκπαιδευτικών.

« Επιστροφή(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: