Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / Εντατικά Βιωματικά Σεμινάρια - Μαραθώνιοι - με την Berit Heir Bunkan

Εντατικά Βιωματικά Σεμινάρια - Μαραθώνιοι - με την Berit Heir Bunkan


30-11-2017

Τα πρώτα Βιωματικά Εργαστήρια-Μαραθώνιοι της ακαδημαϊκής χρονιάς 2017-2018 έχουν ήδη προγραμματιστεί με την Berit Heir Bunkan και θέμα:      

«Braatøy and Bülow-Hansen’s Soft Body psychotherapy»

30 Νοεμβρίου – 1η Δεκεμβρίου 2017 (Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας)
2 - 3 Δεκεμβρίου 2017 (Ψυχοθεραπευτές)

Ώρες διεξαγωγής:   Πέμπτη & Παρασκευή  16.00-23.00
Σάββατο & Κυριακή 10.00-14.00 & 16.00-19.00

*Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων


 
Η Berit Heir Bunkan είναι φυσιοθεραπεύτρια εξειδικευμένη στην μέθοδο Braatøy και Bülow-Hansen , με Master ψυχολογίας, Ph.D 
Η μέθοδος διδάσκεται επισήμως στα πανεπιστήμια και κολλέγια της Νορβηγίας όπου διδάσκει και η Berit.
H Berit υπήρξε επί πολλά έτη ακαδημαϊκή εκπαιδεύτρια Φυσιοθεραπευτών και Ψυχοθεραπευτών της μεθόδου. To 2005, για τις πρωτοποριακές της προσπάθειες στο πλαίσιο του επαγγέλματος της φυσικοθεραπείας  χρίσθηκε Ιππότης 1ης Τάξεως του Νορβηγικού Τάγματος του Αγίου Olav. Έχει συμβάλει στην πρακτική και θεωρητική βάση της μεθόδου εξέτασης του σώματος στην ψυχοκινητική φυσιοθεραπεία και έχει συγγράψει πολλά βιβλία και άρθρα.
Εργάζεται προς την συγχώνευση των δύο προσεγγίσεων της σωματικής ψυχοθεραπείας και  της ψυχοκινητικής παράδοσης, με συγγράμματα όπως «Η εκτενής έρευνα» (Berit Η. Bunkan, 2003) και «Ολιστική φυσική μέθοδος θεραπείας» (Alice Kvale, 2003). Το έργο αυτό γίνεται σε συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου του Μπέργκεν, του Τμήματος Φυσικοθεραπευτικής Επιστήμης του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Όσλο, της Σχολής Επιστημών Υγείας,  Τμήμα εκπαίδευσης φυσικοθεραπευτών  του Πανεπιστήμιο του Όσλο, της Ιατρικής Σχολής, του Τομέα Ψυχιατρικής και του Τμήματος για την έρευνα και τη διδασκαλία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ullevaal , Όσλο.


« Επιστροφή(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: