Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / Ομιλία Κ.Ε.Φ.Ι. με τη Ζωή Γραμματόγλου και τις Ε. Μαρινάκου, Ε. Χρηστοδήμου, Γ. Ρόβολα, Μ. Κυριακοπούλου

Ομιλία Κ.Ε.Φ.Ι. με τη Ζωή Γραμματόγλου και τις Ε. Μαρινάκου, Ε. Χρηστοδήμου, Γ. Ρόβολα, Μ. Κυριακοπούλου


25-11-2015

Η επόμενη ομιλία της χρονιάς έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, στις 20.00 στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ".

Η συνεργασία μας με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φϊλων, Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) συνεχίζεται με επιτυχία.

Η Πρόεδρος του ΔΣ και ιδρυτικό μέλος τους Συλλόγου, εκπαιδευτικός , κα Ζωή Γραμματόγλου μαζί με τις συνεργάτιδες μας Ευδοξία Μαρινάκου, επί πτυχίω ψυχοθεραπεύτρια, Ευτυχία Χριστοδήμου, ψυχοθεραπεύτρια, Γεωργία Ροβόλα, ψυχοθεραπεύτρια,  Μαρία Κυριακοπούλου, ψυχοθεραπεύτρια, οικογενειακή σύμβουλο θα μας μιλήσουν σχετικά με την εμπειρία τους από αυτή τη συνεργασία.


ΚΕΦΙ (Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών,. Φίλων, Ιατρών) – Κέντρου «Βίλχελμ Ράιχ»,Εκπαίδευση εθελοντών και ομάδες στήριξης ασθενών

Όπως πάντα, η είσοδος είναι ελεύθερη και μετά την ομιλία θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με το καθιερωμένο πια "drink"

« Επιστροφή(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: