Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / Ομιλία της Μαρίας Θεοτοκά και της Λέας Άννας Λεβή

Ομιλία της Μαρίας Θεοτοκά και της Λέας Άννας Λεβή


05-04-2017

Για τον μήνα Απρίλιο, σας περιμένουμε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στις 20.00 στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «Βίλχελμ Ράιχ», όπου θα υποδεχτούμε τις συνεργάτιδες και σπουδάστριες μας Μαρία Θεοτοκά, επί πτυχίω Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Λέα Άννα Λέβη, επί πτυχίω Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας σε μια ομιλία με θέμα:

«Παιδί και Οικογένεια: Το Ψέμα στην Εφηβεία»

Όπως πάντα η είσοδος είναι ελεύθερη και θα ακολουθήσει το καθιερωμένο "drink"
 

Η Μαρία Θεοτοκά είναι επί πτυχίω σύμβουλος ψυχικής υγείας και εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια στο Ε.Ι.Ν.Α..
Το πρώτο της πτυχίο είναι από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε επί 30 χρόνια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ως δικαστικός γραμματέας.
Παράλληλα με την εκπαίδευσή της στην Σωματική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, έχει παρακολουθήσει  εκπαιδευτικά σεμινάρια και από άλλες προσεγγίσεις (συστημική, gestalt).
Συμμετέχει ως εθελόντρια στο πρόγραμμα συνεργασίας του Κέντρου «Βίλχελμ Ράϊχ» με τη Δομή Απεξάρτησης «18 ΑΝΩ» όπου συνοδηγεί ομάδα εξαρτημένων από ουσίες ατόμων.
Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε ομιλίες και βιωματικά εργαστήρια με θέμα τις σχέσεις στην οικογένεια, σε συνέδρια και σε δράσεις ενημέρωσης εκπαιδευτικών φορέων.
 
Η Λέα - Άννα Λεβή είναι επί πτυχίο Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και εκπαιδευόμενη Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια στο Ε.Ι.Ν.Α..
Είναι απόφοιτος του τμήματος της Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθηνών και έχει εργαστεί ως υπεύθυνη σπουδών και καθηγήτρια Αγγλικών στο Φροντιστήριο της Σερίφου, όπου και λειτουργούσε υπο την εποπτεία της για 7 χρόνια.
Η αγάπη της για τα παιδιά και η προσωπική της εξέλιξη την οδήγησαν στον κλάδο της Συμβουλευτικής και της Ψυχοθεραπείας. Στο πλαίσιο του προγράμματος του Ε.Ι.Ν.Α. έχει παρακολουθήσει Βιωματικούς Μαραθωνίους, κυρίως Σωματικής Προσέγγισης και Gestalt, ενώ παράλληλα συνοδηγεί τις ομάδες εφήβων που διοργανώνει το Κέντρο “Βίλχελμ Ράιχ» δύο φορές το μήνα.
Έχει εργαστεί εθελοντικά σε φορείς κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, με τελευταίο τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Σωματικής Ψυχοθεραπείας τον περασμένο Οκτώβριο.

« Επιστροφή



(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: