Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / Ομιλία Μαριλένας Κόμη

Ομιλία Μαριλένας Κόμη


18-10-2017

Η πρώτη ομιλία της χρονιάς έφτασε. Καλωσορίζουμε, την πολύ "δική" μας Μαριλένα Κόμη, ψυχοπαιδαγωγό, ψυχοθεραπεύτρια και Πρόεδρο του Κέντρου "Βίλχελμ Ράιχ" η οποία θα μας μιλήσει την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στις 20.00 με θέμα:

"Ιστορικές όψεις και διαχρονικότητα στη σχέση πολιτικής και ψυσοθεραπείας. Είναι ο Ράιχ ακόμη επίκαιρος;"

Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε.

Η είσοδος όπως πάντα είναι δωρεάν.


Η Μαριλένα Κόμη εργάζεται τα τελευταία 30 χρόνια ως ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια (trainer) και επόπτρια.
Είναι απόφοιτος του Παν/μίου Ιωαννίνων (Φ.Π.Ψ.), με προηγούμενες σπουδές στην Αρχιτεκτονική και τον Πολεοδομικό σχεδιασμό (Αρχιτεκτονική Σχολή Φλωρεντίας, Μεταπτυχιακό στον Πολεοδομικό Σχεδιασμό Πανεπιστημίου Ρώμης)
Είναι εκπαιδευμένη στην ραϊχική Σωματική ψυχοθεραπεία στο Ε.Ι.Ν.Α. (Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης του Χαρακτήρα), στην ψυχοθεραπεία Gestalt και στην μέθοδο EMDR (Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας Αθηνών).
Είναι επίτιμη Πρόεδρος του Κέντρου «Βίλχελμ Ράιχ» και συγγραφέας του βιβλίου «Η ομάδα, το σώμα και η ψυχοθεραπεία» (2006), εκδ. Θυμάρι.


« Επιστροφή(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: