Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / "Έφυγε" ο Παύλος Πανταζής

"Έφυγε" ο Παύλος Πανταζής


14-01-2018

Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι o φίλος και συνεργάτης μας Παύλος Πανταζής, ένας εξαίρετος άνθρωπος και καθηγητής,  "έφυγε" πολύ πρόωρα από κοντά μας.

Εμείς και οι εκπαιδευόμενοί μας που είχαν παρακολουθήσει μαζί του το μάθημα της Εξελικτικής Ψυχολογίας που δίδασκε στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ" θα τον θυμούνται για την απλότητα ,την γνώση και την ηθική του.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους. Καλό σου ταξίδι Παύλο!


Παραθέτουμε το άρθρο της Καθημερινής (15.01.2018)

Ο Παύλος Πανταζής γεννήθηκε στο Μονολίθι Ιωαννίνων. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκε για μια δεκαετία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Από το 1992 εργάζονταν στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε επίκουρος καθηγητής Κοινωνικής Ψυχολογίας.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα ήταν προσανατολισμένα σε ζητήματα κριτικής της ψυχολογίας, καθώς και σε θέματα που σχετίζονται με τη μεθοδολογία της κοινωνικής έρευνας.

« Επιστροφή(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: