Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / Ομιλία του Παναγιώτη Σταμπόλη

Ομιλία του Παναγιώτη Σταμπόλη


15-03-2017

Συνεχίζοντας το θεσμό των ομιλιών "Μια Τετάρτη το μήνα", υποδεχόμαστε την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στις 20.00 στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ" τον συνάδελφο, φίλο, θεραπευτή, καθηγητή του Ε.Ι.Ν.Α. Παναγιώτη Σταμπόλη, εκπαιδευτικό-ψυχοθεραπευτή, που θα μας μιλήσει με θέμα:

«Σύγχρονες κβαντικές θεωρίες και βιοφυσική. Ενέργεια και Σωματική ψυχοθεραπεία στον 21ο αιώνα»

Όπως πάντα η είσοδος είναι ελεύθερη και θα ακολουθήσει το καθιερωμένο "drink"


Ο Παναγιώτης Σταμπόλης γεννήθηκε το 1962 στη Μικρόπολη Δράμας. Έχει σπουδάσει μαθηματικά στη Φυσικομαθηματική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επί δεκαπενταετία εργάστηκε στην εκπαίδευση σε

φροντιστήρια, και κέντρα ελευθέρων σπουδών. Αποφοίτησε από την σχολή του Ε.Ι.Ν.Α το 1989 και τελείωσε την εποπτεία του το 1991. Έκτοτε επί τετραετία συνοδήγησε τις ομάδες εφήβων του κέντρου Ράιχ.

Συνέχισε την δια βίου εκπαίδευσή του, με διάφορα Σεμινάρια στην Βιονεργητική Ανάλυση, στην Αναλυτική Οργονομία, στο Radix, στη Λειτουργική Ψυχοθεραπεία , στη Στοχαστική Ψυχοθεραπεία, και ιδιαίτερα στη Gestalt στην οποία ολοκλήρωσε δύο μεταπτυχιακές εκπαιδεύσεις με τον Barrie Simmons.

Συνεχίζει από το 2001 την εκπαίδευσή του στη Συστημική αναπαράσταση του Bert Hellinger και έχει εκπαιδευτεί στην σωματική τραυματοθεραπεία και σε άλλες μορφές Σωματικής ψυχοθεραπείας και θεραπείας.

Εργάζεται ως ψυχοθεραπευτής ατομικά, σε ομάδες και σε πολυήμερα βιωματικά σεμινάρια από το 1992. Είναι εκπαιδευτής (ομάδα διδακτικής εποπτείας) του Ε.Ι.Ν.Α από το 2002.

Επί τετραετία υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Ε.Ψ.Ε (Εθνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπευτών Ελλάδος), της ΠΕΣΩΨ (Πανελλήνια Ένωση Σωματικών Ψυχοθεραπευτών (ιδρυτικό μέλος) και επί τριετία της ΕΑΒΡ ( European

Association for Body-Psychotherapy) της οποίας είναι και τακτικό μέλος.

« Επιστροφή(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: