Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / Ομιλία της Γιούλας Ρουμπέα και της Μαρίας Σφέκτου

Ομιλία της Γιούλας Ρουμπέα και της Μαρίας Σφέκτου


18-01-2017

Επιστρέφοντας από τις ολιγοήμερες διακοπές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, μπαίνουμε στο 2017 με μια ακόμη ομιλία την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 στις 20.00 στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ".

Η Γιούλα Ρουμπέα, εκπαιδευτικός, σύμβουλος ψυχικής υγείας και η Μαρία Σφέκτου, εκπαιδευτικός, εκπαιδευτής ενηλίκων, σύμβουλος ψυχικής υγείας θα μας μιλήσουν με θέμα:

"Η διαμεσολάβηση στην επίλυση και πρόληψη συγκρούσεων με εργαλείο την Συμβουλευτική".

Όπως πάντα, η είσοδος είναι ελεύθερη και θα ακολουθήσει το καθιερωμένο "drink"

Σας περιμένουμε!


Γιούλα Ρουμπέα: Διδάκτωρ  Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών  του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Masters του ΦΠΨ, Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών «Θεωρία, Πράξη και Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού έργου» κατεύθυνση αξιολόγηση. Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Βιολογίας του ΕΚΦΕ «Δημόκριτος». Σπουδές στην Συμβουλευτική στο «London School of Counseling and Psychotherapy».  Έκτακτη τ. καθηγήτρια Εργαστηριακός Συνεργάτης στο ΤΕΙ Πειραιά τμήμα Υπολογιστικών και Ηλεκτρονικών Συστημάτων. Καθηγήτρια Φυσικής, πρώην μέλος του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβούλιου του Πρότυπου Πειραματικού Βαρβακείου Λυκείου, υπεύθυνη σε θέματα ενδοσχολικής βίας, διαχείρισης συγκρούσεων,  εκπαίδευσης μαθητών διαμεσολαβητών και επιμορφώτρια εκπαιδευτικών, πρόσφατα Διευθύντρια του Πρότυπου Βαρβακείου Γυμνασίου.  Είναι  μέλος  της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ.), της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Συμβουλευτικής (IAC), και της Εταιρίας Συμβουλευτικής Ομηλίκων (Ε.ΣΥ.ΟΜ).

Η Μαρία  Σφέτκου σπούδασε Προσχολική Αγωγή και δούλεψε σε Παιδικούς Σταθμούς. Ασχολήθηκε με το Θεατρικό Παιχνίδι και τη Σωματική Έκφραση και Επικοινωνία. Απέκτησε διδακτική αρτιότητα ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ και δίδαξε σε Επαγγελματικά Λύκεια μαθήματα της ειδικότητας της Προσχολικής Αγωγής. Σπούδασε Συμβουλευτική Ψυχολογία στο «London School of Counseling and Psychotherapy» και επιμόρφωση στις Δεξιότητες Συντονιστή Ομάδων. Επιμορφώθηκε σε δεξιότητες Επιμορφωτή – Μεσολαβητή Ενηλίκων (ΕΑΔΑΠ). Εμψύχωσε προγράμματα επιμόρφωσης  για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων. Στελέχωσε για 5 χρόνια τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ανατολικής Αττικής με αντικείμενο ατομικές συνεδρίες, βιωματικά προγράμματα, διαλέξεις και επιμορφώσεις για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.  Είναι αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ.), μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Συμβουλευτικής (IAC), μέλος της Εταιρίας Συμβουλευτικής Ομηλίκων (Ε.ΣΥ.ΟΜ). Από το 2011 είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας εκπαιδευμένων εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα Pestalozzi του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ από το 2015 είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτικών στο ίδιο πρόγραμμα.« Επιστροφή(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: