Ελληνικά|English

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ"

Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα

/ Αρχική / Ποιοί είμαστε / Βιογραφικά Συνεργατών / Έλληνες Συνεργάτες / Μαριλένα Κόμη

Μαριλένα Κόμη


Η Μαριλένα Κόμη είναι απόφοιτος του Τομέα Ψυχολογίας του Τμήματος ΦΠΨ, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει εκπαιδευτεί στην Ραϊχική Αναλυτική Νευροφυτοθεραπεία (ΕΙΝΑ), στην ψυχοθεραπεία Gestalt ( European Gestalt Institute - EINA ), ενώ έχει μακρόχρονη εμπειρία και σε άλλα μοντέλα της Σωματικής Ψυχοθεραπείας όπως η Βιοενεργειακή Ανάλυση ( Bioenergetics ), η Βιοσυστημική ( Biosistemica ) και άλλες.

Είναι επίσης αρχιτέκτονας (Αρχιτεκτονική Σχολή Φλωρεντίας) και Πολεοδόμος (Μεταπτυχιακή Σχολή Πολεοδομικού Σχεδιασμού Ρώμης).

Είναι ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Ράιχ Αθηνών και Χανίων, μέλος της EABP και κάτοχος ECP. Από τον Αύγουστο του 2010 διευθύνει μαζί με την Δέσποινα Μαρκάκη το Κέντρο Βίλχελμ Ράιχ.
Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Η ομάδα, τo Σώμα και η Ψυχοθεραπεία», που συνυπογράφει με την Κλορίντα Λουμπράνο - Κωτούλα (εκδόσεις «Θυμάρι»).

Εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια από το 1987 και διδάσκει στο Ε.Ι.Ν.Α. Εκτός από την ατομική ψυχοθεραπεία, οδηγεί ομάδες αυτογνωσίας, ομάδες προετοιμασίας για τον τοκετό, ομάδες αυτογνωσίας για κοινωνικά επαγγέλματα, ομάδες γονέων και έχει διδάξει σε επιμορφωτικά σεμινάρια και ευρωπαϊκά προγράμματα στον χώρο της εκπαίδευσης και της ψυχικής υγείας.« Επιστροφή(c) copyright 2010, Κέντρο Ράιχ FNGNET Logo

Παρακαλώ αναβαθμίστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2001 και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου ίντερνετ. Για μια σωστή εμπειρία πλοήγησης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα από τα ακόλουθα (δωρεάν) προγράμματα: